Söndag

Har tillbringat hela dagen åt att kolla vampire diaries, har aldrig sett något avsnitt förr men nu är jag besatt haha! Nej inte riktigt, men det verkar riktigt bra iallafall!
Nu ska jag fortsätta kolla på det och njuta av min goda kycklingrulle hehe:)
/felicia


Yesterday

Godmorgon(middag)!
Kvällen igår var riktigt rolig faktiskt! Kände nästan ingen som var på festen men det är roligt för då lär man känna massa nya personer!

Här är några bilder sen igår


Fest!!

Sitter på tåget nu påväg mot Skurup med Sophia och Natalie. Vi ska på fest hos en tjej i min klass. Ska bli roligt!
Har inte tagit bilder på min outfit än men gör kaaaanske det sen!


Flyttning!

Har nyss hjälpt Matilda och hennes familj och bära upp de sista sakerna i deras nya lägenhet, superfin för övrigt! Vet faktiskt inte riktigt vad vi ska hitta på denna lördag, men än att fixa till lite i deras lägenhet och handla lite... Får väl se vad som händer! Felicia ska på fest idag vet jag, så det kanske inte blir så mycket uppdatering från någon av oss idag! Men ni får ha en jättefin och trevlig lördag så hörs vi lite senare ikväll! 
 
/nicole

Drar till Matilda nu!


Nicoles lördag!

Kom nyss hem ifrån pappa efter att ha suttit på den bussen i en timme... Nu ska jag käka lite hemmalagad pizza och sen bör jag fixa till mig! Vid 3 rör jag mig hem till Matilda för en kväll i hennes nya lägenhet! Vi hörs lite senare.


Höst-outfits

Slängde ihop två collage på några plagg som jag tycker är snygga nu till hösten! 
Min dator ville inte riktigt som mig, så jag fick inte med alla plagg jag ville och resultatet blev inte heller riktigt som jag tänkt mig, me jaja.. 
 
Den här första bilder är en enkel men snygg fest-outfit tycker jag. Eftersom tröjan sticker ut ganska mycket med sitt mönster så kan man "tona ner" det hela lite med ett par enkla men sjukt snygga byxor och enkla smycken. Jag tycker att "stela" smycken är sjukt snyggt oh jag tyckte det passade den här outfiten. Men för att inte göra det hela får grått/svart och tråkigt så kan man liksom piffa upp det med en färglad väska. Det kan man göra med ett par färgglada skor ockå men jag tyckte att dessa Jeffey Campbell-kopierna var riktigt snygga! 
(Byxorna-Gina Tricot, tröjan-Bikbok, Skorna-random söking på google, väskan-Nelly.com, smyckena:Modekungen och Style by Tyra).
 
Och sen så slängde jag ihop ett collage med random plagg.

It's friiiiday!!!!

Sååååå härligt med fredag och heeeelg!! 
Har inga planer idag så ska kanske kolla på min brors fotbollsmatch, får se hur det blir. Ska iallafall bara ta det lugnt idag. Men imorgon blir det fäääääst!!! 
Gör nåt inlägg senare :)

Bjuder på några vackra bilder :') 

Drar till pappa!

Kom nyss hem ifrån skolan, och nu är det bara att packa om och bege sig till pappa! Ska bli skönt att ta det lugnt en fredagkväll...


Godmorgon...

Okej, detta är typ det tidigaste jag har varit uppe på typ 4 år, skojar inte. Ska ta bussen nu klockan 7 för att jag ska vara inne i Malmö hos tandläkaren klockan 8. Sitter och trycker i mig 2 mackor för att orka med dagen innan lunch... Ska käka upp och börja göra mig i ordning, drar om 20-25 minuter!


I suck!

Haha jävlar vad jag suger! Nicole har ju bloggat som satan och jag har bara gjort eller eller två inlägg haha...
Jag har inte kommit in i det riktigt än, glömmer bort att jag har en blogg.

Iallafall så har min dag varit riktigt nice. Började 12.10 och slutade 13.20! Kom hem runt två och har bara legat och slappat sedan dess. Har haft en sjuk huvudvärk idag och jag är fruktansvärt trött, så då är det skönt att bara slappa på soffan framför TVn!


sociologi, dra åt helvete

Just nu är jag lite irriterad och trött i huvhudet. Försöker plugga in sociologin inför morgondagens prov men det funkar inte bara. Jag är inte ett dugg intresserad och jag hade mycket hellre skippat plugget och satt mig och spelar gitarr eller lyssnat på musik. Nu går tyvärr inte det. Jag ska ta mig igenom detta provet! Ska ta och sätta på lite bra musik och verkligen trycka in all sociologi i huvudet! Det är piss, men det är värt det i slutändan, hoppas jag... 
 
sinnessjukt vad snygg himmeln var för ett par veckor sen. / n


 
 

Så himla mysig låt!

Blivit en ny favvis / n

Nicoles planer för helgen!

Då vankas det helg imorgon. äntligen! Som jag har längtat. Varje helg är så otroligt välbehövande... Som det ser ut just nu ska jag åka hem till min pappa imorgon och stanna hos honom till lördag förmiddag! På lördag eftermiddag är planen att jag ska hjälpa Matilda och hennes familj att flytta, superkul! Allting kan ändras men det är väl hur planen ser ut just nu...
 
På söndag är det "ta hand om mig själv - dagen", och då städar man, duschar man, hårinpackning och pealing och på kvällen ska jag faktiskt plugga eftersom att jag har 2 "prov" i nästa vecka. Så det är lite hur min helg ser ut iallafall, och hoppas att ni får en superduper helg!
 
 

Välkommen huvudvärk!

Godmorgon. Vaknade inatt av att jag var alldeles frusen och jag hade jätteont i kroppen och hade grov huvudvärk. Somnade om efter en timmes tid, men när jag vaknade imorse var huvudvärken inte borta och jag bestämde mig därför att stanna hemma idag. Nu på förmiddagen ska jag bara ta det lugnt, kanske fixa någonting & käka om jag orkar pallra mig upp ifrån vardagsrumet. Är grymt hungrig så får samla kraft och dra mig upp! 
 
I eftermiddag och hela kvällen ska jag ägna mig åt min sociologi-bok och mina anteckningar, eftersom att vi har prov imorgon.. Ska även till tandläkaren på morgonen, jätteroligt! Inte alls spännande, men det måste göras...
 
Man är inte speciellt foto-sugen när man är sjuk!
 
 

Nicoles mysiga kryp-in

Ligger nere i vårt vardagsrum med mamma och ska kolla på Bonde söker fru! Älskar vårt vardagsrum, ett litet kryp-in. Ska plugga efter programmet och sen väntar det lite sömn.


Hallihallå!

Just nu sitter vi, Felicia och Nicole hemma hos Felicia, och ska strax dra ut! Mötte upp Felicia i stan och därefter stack vi hem till henne. Nu ska vi ut och träffa Matilda en stund och sen ska jag bege mig hemåt! Har ganska mycket plugg denna veckan som jag måste ta itu med! Men vi höres lite senare!


Today

Kom hem för ett litet tag sedan, jag och mamma var och gick en runda i skogen.
Mysigt faktiskt!
Nu sitter jag bara och kollar lite på tv.
Ganska torrt inlägg ifrån min iPhone haha, men har inga bilder eller nåt sånt på min dator för jag har nyss fått den från skolan. Men jag ska lägga över all mina bilder till min dator så kommer mina inlägg bli roliga!

Den här goda maten åt jag idag!


Snart dax för x-factor!


Felicia

Ja, jag är då den andra delen av den här bloggen. Börjar direkt med attt berätta lite kort om mig själv. Jag heter Felicia och är 16 år. Jag går nu mitt första år på gymnasiet, Thorén Business School heter skolan jag går på. Mitt stora intresse är musik som ni lär märka efter ett tag i den här bloggen. Mitt andra intresse är mode. Jag är själv modell och älskar att bli fotad och gå modevisningar osv.
Som Nicole nämnde så bor jag i Bara, en liten håla utanför malmö haha! 
Jag ska inte dryga ut inlägget mer nu haha, ni kommer få veta mer om mig under tiden ju. 
 
Och vill bara säga till Nicole att jag älskar dig med så himla mycket! Jättefint inlägg du gjorde! :') 
 
Så här ser lilla jag ut! 

Godmorgon!

Godmorgon! Sitter på kommunikationen nu och bara väntar på att det ska bli lunchdax, är superhungrig. Detta är min senaste dag så kommer inte vara hemma förräns vid 5-tiden. Ikväll ska jag laga mat, för mamma är inte hemma och därefter ska jag faktiskt ta tag i och plugga för en gångs skull. Hör av mig lite senare!
 

En underbar person.

Det var väl ungefär för 3 år sedan jag träffade Felicia första gången. Det kan till och med vara fler år sedan än så. Det var cirkus 3 år sedan iallafall. Vi träffades i Bara där hon bor, där jag idag spenderar den mesta av min fritid faktiskt, haha! Bara är även det en by som ligger utanför Malmö och lite länge ut på vischan ligger min lilla by, Klågerup. Alltså, vi bor ungefär 10 minuter ifrån varandra med bil/buss. Jag och Felicia fann varandra ganska snabbt minns jag, och har hållt ihop enda sedan dess. Felicia är en sån person, en sån vän man kan vara glad, ledsen, arg, galen och fånig med. Hon är en underbar person, verkligen och hon har absolut påverkat mig till den jag är idag! Finaste vän, jag älskar dig otroligt mycket. di ir in indirbir pirsin.
 
Bild sen förra sommaren på stranden i Höllvilken!
 
 

En av stjärnorna.

Jag är då en av stjärnorna i denna bloggen. Vi är två stycken polare som fick för oss att starta en blogg tillsammans och här är vi nu, http://felicianicolee.blogg.se. Ganska simpelt namn får jag säga, men vi är ganska simpla personer! Lite kort och gott om mig då. Jag heter Nicole, 17 år, brunette, älskar musik, lång som ett höghus, oftast ganska glad och bor i en liten byhåla utanför Malmö! Ni kommer förmodligen få veta så mycket mer om mig under tiden jag bloggar men nu har ni fått lite kort och gott om vem jag är som person. 
 
Vad kommer då denna bloggen handla om? Jo, både jag och Felicia är ganska intresserade av musik. Så blandat med vår vardag och våra små bus så kommer det finnas inlägg som kommer handla väldigt mycket om musik. Vi kommer bland annat spela in när vi spelar och sjunger och publicera det här på bloggen, sjukt spännande! 
 
... Första inlägget avklarat, woop woop! 
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.