Träääning

Kom nyss hem från träningen. Provade på cirkelfys och det var verkligen jobbigt! Mina ben är heeelt döda!
Men min motivation är på topp!!
/felicia

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3922411/images/2012/pic_5091885dddf2b31aa6000887.jpg" class="image">


Kvällsfika!


Tisdag, tror jag...?

Har alltid svårt att hålla reda på vilken dag det är när man har lov! men et är Tisdag idag iallafall.
Och idag har jag typ inte gjort någonting förutom att bara sslöat och städat. 
Men nu så här halv tio på kvällen så ska jag ta och träffa mina vänner. Trevligt, trevligt.
Har inte så mycket att skriva. 
Jo! Mitt internet har fått fnatt och bestämt sig för att bli extreeeeeemt långsamt, så mitt bloggande kommer vara lite dåligt, för jag ar inget tålamod när det gäller segt internet! 
Aja, hoppas alla har en bra Tisdag!
 
 
Btw så har jag fixat min systemkamera nu! Så lite roligare bilder kommer komma upp på bloggen :)
/Felicia

Äventyr, på bland annat emporia.

Var ju på äventyr idag med Felicia. Det var kul, men vädret var inte alls trevligt. Hatar regn och skit.
Nu har vi precis kommit hem till Felicia. Planerna för ikväll än så länge är att jag ska spendera
natten hemma hos Matilda. Och vad jag vet just nu ska jag umgås med Felicia också... Puss!
/ Nicole

Ut på äventyr

Jag och Nicole ska sticka en sväng till burlöv center för att jag ska fylla på några papper för att jag har fått praktikplats där. Sedan ska vi vidare mot Emporia för där har Nicole aldrig varit. Sen när vi varit där så sticker vi kanske en runda till stan också om vi känner för det.
 
 
/ Felicia

glöm inte människors inre.

Animals-artifice-beauty-inspirational-landscape-favim.com-134618_large

När man får idén att att sticka till ica maxi.

Mötte upp Elina vid halv 7 då jag kom till Bara och sedan stack vi hem till Felicia. Vi fick idén att sticka till ica maxi och köpa på oss lite gottis inför kvällen. Är nu hemma hos Matilda med Felicia och ska snart bege oss ut i det ruskigt kalla vädret igen. Sticker nog hem om ett tag och myser med lite film och vårt gottis vi köpt. Imorgon ska vi som sagt till stan en stund och sen får vi se vad kvällen levererar! 
 
söndagsmys* 

Kycklingfilè ala Arvidssons

Nu har jag duschat och fått på mig kläder. Packat har jag också gjort men städandet av rummet har inte gått speciellt bra... Inte förvånad över mig själv! Mamma har börjat på maten vilket är bra, för jag är redigt hungrig! Felicia har fixat sin kamera så får se om vi beger oss ut för en ny header-bild! Får se :-)


Hemma igen, nu väntar duschen!

Kom hem för drygt en halv timme sedan. Snackade med min älskade vän i princip hela bussresan. Det är skönt att prata med henne, för vi är så störda tillsammans! Ikväll ska vi ses... Ska städa rummet och duscha, få i mig lite käk sen sticker jag hem till Felicia och spenderar natten där. Ska till stan med henne imorgon och kolla runt lite och fika. Nu ska jag strax hoppa in i duschen, så hörs vi sen!


Blablabla


en höst. en perfekt kväll.

en mysig outfit för en höst-dag 
 
en perfekt festoutfit för en perfekt kväll.
 

ett litet solsken mitt i höstens mörker

Har haft en jättemysig dag med min syster. Var en runda i stan, åt lunch, var på lekplats (för hennes skull ofcourse) och under kvällen har vi kollat på "Megamind" och "2 ½ men". Nu ska hon gå och lägga sig och jag ska plugga lite matte. Varför pluggar jag matte under ett lov tänker ni säkert? Jag kan garantera er att det behövs. 
 
Ni får lite mysiga bilder. Imorgon blir det hemfärd vid 13-tiden./ Nicole
 

Godmorgon!

Godmorgon! Catja och pappa har nyss stuckit iväg för Catja går på street-dance eller någonting i den stilen. Sitter här och käkar lite frukost och kollar på "Extreme home makeover". När dem kommer tillbaka ska vi gå ner till stan och äta lunch och sen ska jag och syster på äventyr! Ska gå en runda i stan och lite sånt smått och gott. 
 
Stannar här ikväll också. Kommer spendera kvällen med min syster! Är otroligt tacksam att jag har henne, och det är inte ofta vi ses, och när vi väl ses har jag verkligen en underbar tid. Ska käka upp frukosten nu och göra mig iordning.
 
/ Nicole

Östervångskolan

Förra helgen vart jag på Östervångskolan, då jag har teckenspråk som andraspråk här hemma. Anledningen till det är för att min lillasyster är döv. Hon har ett implantat i hjärnan som är kopplt till hörselgångarna eller något liknande. Svårt att hålla koll exakt på vad det är läkare lyckas med idag, men hon hör iallafall när hon har sitt CI (implantatet) på sig, och det kan hon ha alla gånger förutom när hon badar, har kontakt med gummi eller något liknande, sover och när hon allmänt inte känner för att ha det på sig. Jag var där, för att lära mig mer teckenspråk trots att jag har haft det som andraspråk i hemmet nu under 6 ½ år. Hehe. Men här kommer lite bilder ifrån helgen. Puss!
 
/ Nicole

bästa vänner

Ja, då var vi tillbaka til samtalsämnet vänner, bästa vänner. Jag har många vänner, absolut! Jag är hur nöjd som helst med mitt umgänge, både tjejer och killar, har vänner "överallt" i många städer. Mitt umgänge är ganska brett om man säger så. Man har någon/några vänner som man är lite närmre. Någon/några som betyder extra mycket för en, som man litar på allra mest och som man kan prata om vad som helst med. Mina bästa vänner vet vem dom är, så ska inte sitta och skriva en text om mina bästa vänner, men jag har en annan intressant sak att prata om. Och det är generellt när det gäller vänskap. 
 
Någonting som är ömsesidigt med vänskap och som ligger på bådas ansvar som vän och vän är att man ger och tar. Jag får någonting av mina vänner, jag får ut en vänskap som betyder mer än guld och de får min tillit, min vänskap och min humor (hehe) tillbaka. Att vara vänner handlar också om att göra prioriteringar. När dessa prioriteringar går emot normerna, det som är självklart blir jag irriterad och frustrerad. När man känner sig bortglömd. Eller nej. Inte bortglömd. Men, att en annan människa skiter i en. Då blir jag så arg och besviken. När man har gett och gett, så får man ingenting tillbaka? Man får inte ens ett sms, ett samtal, en "träff" tillbaka. Sånt gör mig besviken som vän, riktigt besviken. Nu vet personerna jag inte menar, vilka dom är, absolut. Jag pratar mest generellt. Det är klart att det är en eller flera faktorer som har fått mig att tänka på just denna grejen, men jag talar för många personer när jag säger att vänskap i många lägen handlar om prioriteringar och tillit. 
 
Det finns människor jag är otroligt besviken på. Som har gjort mig besviken tidigare, men ändå fått chanser, att få mig att ändra uppfattning. Då är frågan, vad gör man om en vän sedan inte håller det han/hon lovat? Lovat att höra av sig, lovat att finnas där när man mår dåligt och lovat att var en vän. Vad gör man? Det är någonting jag aldrig kommer få svar på. För jag tror inte riktigt det finns något riktigt svar på den frågan. Det är självklart individuellt, men dock. Jag är bara så otroligt trött på att ge och ge...
 
Men, till mina fina underbara vänner. Ni är underbara och är guld värda!
/ Nicole
 
 
 
 

De lyckades göra x-factor spännande!

Har just sett utröstningen av x-factor och de lyckades tillochmed göra det lite spännande genom att låta min kära vän, Oscar vara den sista som gick vidare säkert denna vecka. Höllt på att få en hjärtattack här i soffan. Ikväll har jag bara gottat mig med lite coca cola och marabouchoklad :-) Imorgon ska jag luncha med Catja och pappa.
 
Kollar nu på en jättebra film på svt1 faktiskt. Vet inte vad den heter men det är en romantisk komedi antar jag? Bland annat spelar Jennifer Aniston en av huvudpersonerna i filmen. Åh, den är grymt bra! Watch it :-) Hörs sen!
 
 

Pillade lite med vår design!

Hoppas nu det var okej med Felicia att jag pillade lite med vår design! Kände bara att jag var otroligt trött på den gamla designen, så varför inte slå till med någonting nytt. Får fixa till en höstdesign när jag har tid och lust att pilla lite extra med designen. Kände bara för att slå ihop en snabb design! 
 
Hope you liked it! / Nicole

du är så fin min skatt.

Har en fin myskväll med min lillasyster och nu ska vi kolla på "LOL". 
 

30 MINUTER

Drar om en halvtimmes tid! Ha en trevlig fredag...


Dålig stil.

Jag tycker det är så själviskt och egoistiskt av människor, som när de skaffar förhållande
slutar de höra av sig till sina vänner, och när det tar slut kommer de tilbaka, dålig stil.
 

/ Nicole

Planerna för idag!

Nu är jag äntligen hemma! Kom faktiskt hem för fyrtio minuter sen. Två inställda lektioner nu på eftermiddagen, så underbart skönt eftersom att det är lov nu. Jag ska faktiskt hem till min pappa, överraskande kanske men de ska jag. Ska äta middag där och sen ska jag spendera kvällen med min lillasyster. Känner verkligen inte för att gå ut, eller göra någonting ikväll utan bara njuta av att idag är början på en veckas lov, underbart! :-)
 
Hörs lite senare / nicole

Så här spenderas min tretimmarshåla!

/felicia


Godmorgon folket!

Hoppas alla får en bra fredag!


Godmorgon!

Godmorgon på er... Har varit uppe i dryga halvtimmen nu, och är fortfarande lika trött. Det är det värsta med hösten och vintern, att det är så mörkt på morgonen att det lika bra kunds ha varit natt. Ska sticka om en halvtimme, så det är bäst att göra sig klar nu! Idag blir det varma kläder med stickat, kofta, halsduk och mössa! Vi hörs ikväll...


Emporia

Idag har jag och några klasskompisar till mig varit på det nya superstora köpcentret Emporia i Malmö. Emporia har 200 affärer så det är ju enormt stort egentligen haha. Det var invigning idag och där var flera tusen personer där så det var sjukt packat där. Men där var väldigt fint så om en månad ungefär kan man väl gå där och shoppa, för nu i några veckor kommer där vara smockat med folk och det pallar man inte riktigt.. 
 
Ska snart sticka in i duschen och ta en riktig skön långdusch. Sedan ska ag förmodligen gå och lägga mig för jag är fruktansvärt trött idag och dessutom ska jag upp halv sju imorgon... -.-
 
 
 
En bild från photoshooten jag gjorde i helgen. 
/ Felicia

när känslorna smyger sig på

/ nicole
 

Nu sumpar jag sociologin!

Har en inlämning som ska vara klar imorgon innan 24.00. Jag har kommit en bra bit på vägen, men har fortfarande övervägande del kvar att skriva. Tänker mig att jag skriver den imorgon, gör en kopp te nu och kollar på en film. Det blir upp tidigt imorgon för att ha danska. blablabla, har ingenting mer och säga just nu mer än att jag har fruktansvärt ont i min höft. Förmodligen inflammation i höftbenet, what the fuck! Det finns så mycket sjukt idag...
 
Vi hörs imorgon, godnatt! / nicole
 
 
 

Träna, du mår mycket bättre!

Hej på er! Jag har funderat ganska mycket på det här med träning... Jag läste Felicias inlägg och tycker absolut att det är ett bra inlägg och det kan säkert få många personer att må mycket bättre och bli pepp. Jag har bestämt mig efter många om och men att jag verkligen ska satsa på träningen. En löptur, en power-walk eller ett träningspass var/varannan dag är inte helt fel. Det finns bara positiva saker med träning. Du mår bättre, din hälsa blir bra och du ser bättre ut. Vem vet, denna bloggen kanske slutar upp som en träningsblogg? ;-) 
 
Jag ska iallafall försöka kämpa nu, och försöka nå mitt personliga mål med min vikt. Dock är jag inte den personen som tycker kroppsideal och vikt är viktigt. Men det är ett personligt måloch det är absolut ingenting som jag kommer dela med mig av här, det är för personligt tycker jag! Dock kommer jag att uppdatera om min kost och om min träning om det blir "seriöst" eller vad man ska säga. Jag har ett mål, och det ska jag nå på 8 månader! 
 
Tumblr_lvg5c384s81r6ger1o1_500_large
Tumblr_m7l3futqvm1qinw58o1_500_large
Tumblr_m2pagwoque1rtrqsoo1_500_large

En löptur!


Klassfotot har kommit!


början på ett "nytt liv"!

Idag börjar mitt "nya liv"!! 
Med det menar jag att jag ska börja träna ordentligt och regelbundet! Jag har gått upp litegrann i vikt och dem kilona ska väck och jag ska få en slimmad snygg kropp! Detta är något jag sagt till mig själv minst 1000 gånger men det har aldrig hät något. Men du jävlar ska jag ta tummen ur och göra det. 
Jag gjorde mitt första träningspass idag för första gången på mer än en månad, och det kändes att jag inte tränat på jävligt länge! 
 
TIME TO GET FIT FOR FIGHT! 
Och jag tror jag ska ta såna där ganska löjliga "före och efter bilder", såfall delar jag med mig bilderna till er. Men får se hur jag gör med den saken.
/Felicia
 

Godmorgon!

Ska strax käka lite frukost, sen bär det av till skolan... Bara 3 hela dagar kvar, sen är det en veckas lov, hur skönt är inte det? Efter skolan ska jag hem och plugga satan då jag har 1 prov imorgon, en skrivning imorgon och en inlämning på fredag...:-(


Dålig uppdatering från mig, I know

Har haft supermycket att göra med skolan och andra saker så har inte haft tid att blogga.
Har varit ledig idag och är ledig imorgon också, så himla skönt!
Har haft riktigt fullt upp idag, har varit hos tandläkaren, haft utvecklingssamtal på skolan, sökt praktikplaser i alla kläderäfferer i stan (ingen affär hade plats då de redan hade praktikanter, dryyygt!!) och så har jag varit och sjungit hos min sångpedagog!
Nu ska jag bara ta det lugnt och dricka ta, har fortfarande ont i halsen! Helt sjukt, har hadt ont i tre veckor nu om inte mer!!
/felicia

(bild från festen i lördags)


Myskväll

Har nyss pluggat i 2 1/2 timme och nu är det dax för film! Sen går jag och lägger mig och ser fram emot en tisdag!


Schools out for today'

Yes, då vart man äntligen hemma ifrån skolan! Nu har jag precis slängt in en maskin tvätt som den hemmafru jag är, och ska strax ta tag i att städa mitt rum. Kvällen kommer endast bestå av plugg så vi hörs förmodligen lite senare beroende på hur bra plugget går! :-)


Hemma igen!

Bloggar mer detaljerat om helgen lite senare idag!


Photoshoot

Har varit i Helsingborg hela dagen och fotograferats. Det var väldigt kul!
Ikväll ska jag på fest hos en kompis, är inte riktigt taggad för det just nu för jag är sjukt trött, men det blir jag säkert om nån timme!
Jag har tyvärr inte tagit några bilder under dagen men när jag får hemskickat bilderna på mig så lägger jag ut några stycken! :)
Ha en bra Fredag!!
/felicia

Här är två bilder där man ser min sminkning iallafall!


Godmorgon!

Uppe med tuppen, hela familjen! En halv timme kommer en taxi och hämtar mig och lillebrossan och den kommer ta oss till Lund där vi ska spendera helgen! Victor ska träffa hans grabbar och jag ska träffa mina saknade girls! Vi hörs lite senare om det finns möjlighet till det.
/Nicole


too late to make things right


Fredagsmys

Hej! Det var "ett tag sedan" jag skrev ett ordentligt inlägg här på vår blogg. Anledningen till det är att jag har haft otroligt mycket att göra i skolan och knappast haft tiden att träffa mina vänner. Har behövt lägga ner otroligt mycket tid på pluggandet dels förra veckan, denna veckan men även nästa vecka! Sen är det äntligen lov... Jag behöver verkligen lov nu! 
 
Jaha, det var den fredagen det! SÅ skönt det har varit att bara vara hemma och ta det lugnt. För en gångs skull är jag faktiskt hemma på en fredag, för det är då inte vanligt! ;-) Jag ska kolla på utröstningen av x-factor, sen ska jag packa det sista och gå och lägga mig. Var ska jag då kan ni ju klura på ett tag faktiskt...
 
/nicole 

X-factor

Blir en hemmakväll med godis, chips och läsk samtidigt som vi ska mysa till x-factor! Hörs sen...
/nicole


Uppdaterar ikväll, woopwoop!


Nyklippt!

Har varit och klippt mig idag, äntligen!! Det behövdes verkligen!
Idag ska jag plugga satan, har ganska mycket plugg till imorgon, ska bara upp till ica och handla en redbull så jag får lite energi!


we heart it

   
 
/Felicia

La la la la

Sitter och myser och dricker varm chokladmjölk och lyssnar på musik. Just nu spelas Don't you worry child med Swedish House Maffia i mina hörlurar. Tycker den låten är så jävla bra!! 
Idag har jag varit hos min sångpedagog och sjungit, det var faktiskt riktigt kul idag! Det mesta gick som det gick trots att jag fortfarande är dålig i halsen, blev hes efter halva tiden hade gått typ haha men det gick bra ändå. :)
 
Tänkte bara säga att jag har en systemkamera som jag brukar använda ganska flitigt men den är förtillfälligt isönder och ska lämnas in på lagning så det är därför det blir lite fattiga mobilbilder som läggs upp här på bloggen för min del. Och så får jag ju inte glömma dem klassiska webcam bilderna från min dator haha! 
Men när min kamera är fixad ska jag börja blogga roligare! 
Och nicole ska lära min lite mer om blogg.se så jag vet hur jag lägger in videoklipp osv. 
Så snaaart blir bloggen bättre!
Ska uppdatera oftare också! :D 
 

Plugg plugg plugg plugg

Har haft studiedag idag, så himla skönt!
Var och shoppade med Nicole innan idag och jag köpte 3 tröjor, ett par byxor och ett par öronhängen. Nöjd över mina köp, men vill handla sååå mycket mer!! Men måste hålla i pengarna.
Nu ska jag iallafall plugga, har tydligen prov imorgon. Kul att få reda på det dagen innan!!!
Jag som ville se project runway klockan åtta... Attans!

/felicia


PW

Har nyss gått en power walk i lite mer än 40 minuter! Gick nästan 5 km men fick ta det lite lugnt med tanke på att jag fortfarande inte är helt frisk...
Nu ska jag göra lite träningsövningar här hemma!
/felicia


åååååhh....

Vafan, jag la upp ett inlägg inna ifrån min iphone men det har inte kommit upp :(
Visade min outfit och skrev att jag skulle iväg på middag hos ett par vänner till min familj. 
Jag har inte heller kvar bilderna så jag kan inte visa min outfit nu haha, jaha det sög ju! 
Iallfall så är jag hemma nu och är itne tillräckligt trött för att gå och lägga mig så jag sitter och lyssnar på musik och kollar rut på internet, haha kul! 
 
Och jag måste bara säga, FYFAN VAD ZAC EFRON ÄR SNYGG! Alltså herreguuuuud, det borde fan vara olagligt att vara så snygg som han är!!!

Fredagsmys ikväll

Ska bara ta det lugnt ikväll och myyyysa!
Haha, äskar min söta mamma!
/felicia


Nu sticker jag till Stockholm!


Lååång skoldag... ;)

Haha nej tvärtom! Började som sagt 10.20 och vår engelsklektion blev inställd så slutade klockan 11! 
Överskönt! Kändes dock lite onödigt att åka dit, det tar liksom 25 minuter för mig med buss till skolan.
Nu ska jag iallafall käka nån wrap jag köpte på ica för jag är för lat för att laga mat, och så ska jag sätta igång npn film! 
 
/ Fellan

Godmorgon!

Sitter och äter en ganska nyttig frukost! Gröt med sylt och mjölk.
Äter nästan aldrig frukost för jag hinner inte, men idag börjar jag 10.20 så tänkte unna mig en bra frukost nu när jag har tid!

/felicia


Mums, äppelkaka!


"bucketlist"

Tänkte skiva en "bucketlist"/drömmar jag har. Bucketlist är en lista på saker man vill göra innan man dör. Tänkte skriva 10 punkter. 
 
1. Åka till USA och göra en roadtrip med vänner. 
2. Gå på rödamattan klädd i en skitsnygg designerklänning. 
3. Vara med i Ellen Degeneres Show! Eller åtminstånde sitta i publiken. 
4. Vara med i en film som sedan kommer gå på bio!
5. Sjunga i en stor arena inför flera tusentals personer. 
6. Hoppa fallskärm. 
7. Träffa Justin Bieber, hehehe ;)
8. Gå Victoria's Secret Fashion Show. (Först och främst vill jag köpa något från en VS-butik i USA, hehe) 
9. Åka jorden runt. 
10. Bli både rik och framgångsrik. 
 
Haha ja det mesta här är ju drömmar och jag har ganska stora drömmer som ni kanske märker hehe. Men jag ska åtminstånde uppfylla det som är mest rimligt och kämpa för det som är lite mer orimligt! 
 
 
Random bil från en photoshoot jag gjorde i Revingehed hos Svenska försvarsmakten! 
/Felicia

Onsdag eftermiddag


Dagens outfit!


Godmorgon/Frukost

Vaknade för en halvtimme sen ungefär, så detta är en av mina tidigaste dagar! Är så otroligt trött men det är bara att käka upp frullen och därefter göra mig i ordning! Sen beger jag mig till skolan... Hörs sen/ nicole


skoooola suger


Dagens outfit!

Idag har jag på mig ett par blåa jeans och en söt liten topp med blåa detaljer! Nu ska jag käka frulle och göra mig i ordning! / nicole


Kvällshumor!

Åh gud, har skrattat åt denna rörelsebilden i säkert tio minuter nu! 
Skrattar fortfarande. Usch nu måste jag verkligen sova, annars kommer jag aldrig
komma upp imorgon. Imorgon är dessutom min längsta dag i skolan. Godnatt! 
 
/nicole

every colour illuminates

 

I didn't walked away, you let me go.

Nu ska jag bädda ner mig och kolla på "Ung&Bortskämd". Hörs imorgon, godnatt!

De nya skorna, så nöjd!


Jag är frisk, tacka gud för det!

Har ju umgåtts med Matilda och Felicia i princip hela helgen så är extremt tacksam för att jag inte har åkt på ännu en sjukdom, som Felicia gjort! Hoppas iallafall att hon kryar på sig. Idag har varit en hyffsat bra dag faktiskt... Fick dock åka in till stan och byta ett par skor som mamma köpt till mig, eftersom att de skorna var fel. Blev bra till slut iallafall, så bild kommer strax! Nu lagar min broder mat, wow jag är imponerad! Ska gå upp och göra i ordning på mitt rum sen vankas det gulaschsoppa med majsbröd, mums...? 
 
 

Sjuk, igen!

Vafaan trodde jag blivit frisk, men nej! Självklart inte.... Har dessutom åkt på ögoninflammation, jävla skit! Fick åka hem från skolan idag så nu kommer jag bli ännu mer back i ämnena, great!
Nu ska jag se The Vampire Diaries och äta lasagne haha..
/felicia


Mys med la famillia!


The Vampire Diaries

Är helt beroende av The Vampire Diaries!!! Herreguuuud vad bra serie alltså! Jag är redan på säsong 3 och jag började kolla på säsong 1 för bara nån vecka sedan, haha! 
Min dag har mesta dels gått åt till att kolla på det. Just nu håller jag på att skriva en uppsats som ska vara klar på Tisdag. Ångesten om att det är Måndag imogon börjar komma nu... 
Hoppas ni har haft en bra Söndag! :)
 

 
Dessa två är ju laaaagom snygga! *döööör lite* 
 
 
 

Äntligen middag!

Ska äta supergod söndagsmiddag med min familj! Det blir marinerade och steka kycklingfiléer, pommes, grönsaker och bernesås. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kolla solsidan och möjligtvis plugga lite danska eftersom argast är prov på fredag!

/Nicole


Älskar mina fina vänner.

Jag har världens finaste vänner, ni är verkligen något av det bästa jag vet...

/Nicole


Myyyys


On our way to the city!

Jag, Nicole och Matilda ska in till stan och äta och ta en fika och bara mysa och snacka!
/felicia


Taco-dejt med vännen!

Sitter hemma hos Felicia nu och ska äta tacos, mysigt! Ikväll ska vi vara här hemma och mysa med gottis och x-factor! Hörs sen. Maten väntar...

/nicole


Lunch på Jensen's Bøfhus!


Still sick...

Usch... Jag är fortfarande sjuk och jag är så himla UTTRÅKAD!! Jag ska till skolan imorgon oavsett om jag mår bra eller inte haha för jag pallar inte vara hemma! Jag är en sån person som inte klarar av att bara sitta hema hela dagarna, det slutar med att jag börjar klättra på väggarna liksom, haha. 
Men jag mår lite bättre idag faktiskt, är lite piggare iallafall! Och min dag kan inte gå åt till att ligga i soffan och kolla på TV hela dagen för att vila mig, nej jag måste plugga! ooooh vad kul...
Haha, hoppas ni har en bättre onsdag än mig! 
 
/ Felicia

Psykologi!

Sitter just nu på min psykologilektion, och jag måste säga att jag har inte varit såhär trött på väldigt länge! Jag är totalt ofokuserad och jag vill bara äta lunch nu... Efter detta är det engelska och då ska vi ha prov. Idag ska jag nog umgås med mina fina vänner ifrån Bara, jag får se hur jag mår lite senare! Alla snackar som in i helvete i klassrummet så får huvudvärk bara av att sitta här inne... Känner mig inte på topp idag, fuck! 
 
Vi hörs lite senare, ska ta en huvudvärkstablett nu och försöka fokusera.

Sjuklingen felicia

Blir ingen skola idag för min del... Mådde skit när jag vaknade, ont i halsen och huvudet och kroppen är helt öm. Mår fortfarande skit... Men ska försöka ta mig upp ur sängen nu och ta något att äta.

Haha, vackra bilder!


Färdigfixad!

Sticker snaaaaart! /Nicole


Nyduschad!

Har nyss kommit ur duschen och har dessutom hunnit föna håret! Ska om 45 minuter bege mig mot Svedala... Ska umgås med ett par vänner och imorgon ska vi jobba lite med SVEA-grejer! Hör av mig sen...